Què és el Clinic Contest?

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història.

En aquest capítol us volem presentar el Clinic Contest i per conèixer què és i en què consisteix, comptem amb l’equip de Coordinació i Comitè Científic d’aquest concurs: la Dra. Teresa Auguet, cap del servei de Medicina Interna Hospital Universitario de Tarragona Joan XXIII i al Dr. David Riesco, metge especialista en Medicina Interna a l’hospital Tarragona Joan XXIII.

Amb ells descobrirem més detalls d’aquest concurs de casos clínics i per què, per exemple, s’ha centrat en la Fibrilació Auricular i la Malaltia Tromboembòlica Venosa. També reflexionarem sobre la importància del Clinic Contest i a qui va dirigit.

A més, parlarem sobre el pròxim 14 de juny, quan es realitzarà una jornada científica del Clinic Contest a l’espai de la Boella.

Com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei.

PUBLICITAT