Rutes, visites i tastos al nou programa d’oci pels col·legiats

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història.

En aquest capítol volem apropar-vos el nou programa d’oci que hem preparat per als nostres col·legiats. Un programa farcit d’activitats ben interessants confeccionat per l’empresa Itinere, que compta amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les visites guiades i activitats culturals.

I per a conèixer amb més detall les activitats tenim amb nosaltres al Xavi Mejuto, fundador d’Itinere, amb qui descobrirem com ha estat el procés de conecció d’aquest programa del qual parlarem especialment de la primera activitat, una visita guiada per Altafulla de la mà d’Antoni de Martí i Franqués, a través d’una teatralització i també de les properes activitats programades amb una gran varietat de temàtiques.

Com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei.

PUBLICITAT