Un Pla d’Oci que posa els pèls de punta

A #COMTPodcast seguim apropant-nos a totes les novetats en matèria de salut i les darreres notícies del món de la investigació com també als centres del nostre territori i la seva tasca per tal de descobrir la seva història en aquesta segona temporada.

En aquest  podcast no parlarem de salut o d’investigació, si no que parlarem d’una iniciativa molt més divertida: el pla d’oci del COMT que ha realitzar Itinere i que ha elaborat exclusivament per a la nostra col·legiació.

Per explicar-nos quines són les activitats que hi ha previstes per aquest 2023 que acabem de començar, parlem amb el director de l’empresa Itinere, en Xavi Majuto.

Amb Majuto repassarem algunes de les activitats més destacades i descobrirem perquè ens posaran els pèls de punta, i també coneixerem la notorietat que se li ha volgut donar al territori i especialment a localitats com Tortosa, Terres de l’Ebre, la Conca de Barberà o Mont-roig.

Com sempre, tota la informació i tots els detalls d’aquesta i d’altres iniciatives del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona les trobareu al seu web així com també tota l’actualitat i informació de servei 

PUBLICITAT