Lumbàlgia, un dels dolors més comuns a Clínica del Dolor Tarragona

Des de Clínica del Dolor Tarragona expliquen que la lumbàlgia és la patologia i el dolor més freqüent entre els seus pacients.

És el teu cas? Pateixes de dolor lumbar? de lumbàlgia? Presta atenció ja que Clínica del Dolor de Tarragona t’ofereixen el tractament que necessites!

Abans que tot cal assenyalar que la lumbàlgia implica aquell dolor profund i intens que es pateix a la zona lumbar, a la part inferior de la columna lumbar, entre la darrera costella i la pelvis, i que pot irradiar-se cap a les natges, la cuixa posterior fins al genoll, la zona inguinal i el maluc.

És freqüent patir aquest tipus de dolor a mesura que ens anem fent grans, a partir dels 30 i els 50 anys endavant.

Sovint un factor que pot provocar la lumbàlgia és una vida sedentària, treballar moltes hores asseguts i la falta de pràctica d’esport donat que la musculatura de la zona lumbar es debilita, no s’exerceix i per tant està més predisposada a aquestes dolències.

No obstant també pot ocasionar-se per genètica i per tant a causa hereditària o congènita.

Si parlavem que treballar asseguts pot causar lumbàlgia, també hi ha oficis i treballs en que l’aixecament de pes i la forma indeguda de fer-ho poden causa dolor de lumbar i lumbàlgia o treballs en què es provoca vibració constant de la columna o giraments regulars.

Causes de lumbàlgia

Ara parlàvem de situacions que poden donar lloc a la lumbàlgia però si parlem de causes com a tals, allò que provoca el dolor, aquestes poden ser diverses, com una degeneració del disc intervertebral, l’hèrnia de disc, la radiculopatia, estenosis de canal, espondilolistesis, escoliosis curvatura o fractures vertebrals.

Tractaments per a la lumbàlgia

Com dèiem, Clínica del Dolor de Tarragona ofereix tractaments diversos, ja que segons quina sigui la causa i el cas, els especialistes decidiran un tractament o l’altre.

Entre altres està la injecció epidural d’esteroides, l’ablació per radiofreqüència, medicina regenerativa, fisioteràpia i recuperació muscular, bloquejos nerviosos o bé medicaments.

A Clínica del Dolor de Tarragona, assenyalen com a important que us deixeu assesorar, el contacte i atenció directa i personal entre metge i pacient els permet determinar quina és la solució més adequada al vostre cas i resoldre i pal·liar el vostre patiment, el vostre dolor, que és en definitiva el seu objectiu!

PUBLICITAT