Tractament de Dolor a Tarragona

Recupera la vida que vols amb Clínica del Dolor de Tarragona. Amb consultes a Tarragona i Reus el nostre equip professional i especialista amb el tractament del dolor a Tarragona cercarem les opcions més adequades al teu cas amb l’objectiu d’alleugerir i millorar el dolor crònic que pateixes.

Amb preus assequibles i sense cirurgies, treballarem amb tu per tal de millorar la teva qualitat de vida, ja que sabem que aquest tipus de patologies afecten i condicionen el teu dia a dia.

Segurament has deixat de fer les activitats que més t’agraden, cada cop surts i et relaciones menys, portes el dolor en silenci i/o cada cop et sents menys actiu i autònom per desenvolupar les teves rutines. Sabem que tot plegat afecta també la teva salut psicològica, et crea desmotivació i frustració i és un pes que arrossegues dia a dia.

El dolor és una experiència sensorial desagradable que comporta alhora una càrrega emocional negativa pels pacients, és a dir, a la percepció de l’estímul de dolor l’acompanya tota una vivència del dolor que pot ser encara més perjudicial que el mateix dolor.

El dolor agut té una funció protectora per a l’organisme en avisar-nos de què quelcom anormal està passant al nostre cos. El dolor crònic, en canvi, es converteix en una malaltia en si mateixa que afecta el 20% de la població i provoca un deteriorament important de la qualitat de vida dels pacients, físicament i anímicament, en el seu dia a dia i la seva activitat. Per aquest motiu, sovint s’estableixen de forma paral·lela quadres de depressió i ansietat. D’aquesta manera, un diagnòstic precoç i el tractament adequat dels malalts amb dolor crònic ha de ser considerat una prioritat en el terreny de la salut.

Cap persona hauria d’estar passant aquesta situació i volem ajudar-te.

PUBLICITAT