#RàdioenMarxa Arantxa Sagardoy, una vida sobre puntes

Era ben petita quan va començar a ballar dansa clàssica en una escola que hi havia al carrer Cavallers de Tarragona, però va ser quan va veure ballar a Víctor Ullate i la seva companyia que va tenir clar que ella volia dedicar-se a aixó de la dansa.

PUBLICITAT

Arantxa Sagardoy era una nena però li va deixar clar a la seva mare que volia ballar amb aquell senyor que no coneixia de res pero de qui es va quedar impresionada.

Amb molts anys d’estudis, d’assajos, de preparació, de tècnica i de moltes il·lusions Arantxa Sagardoy aconseguia ballar amb Víctor Ullate i convertir-se en una gran ballarina.

A dia d’avui i gràcies a la seva passió i al seu amor per Tarragona, tenim a casa nostra una de les millors escoles i companyies de clàssic i contemporani de tot Catalunya; i tot, perquè l’Arantxa i el seu company de bogeries, Alfredo Bravo, van apostar per la nostra ciutat.

Avui fem una volta per la vida de l’Arantxa, una de les dones més rialleres del món i que han fet del seu somni una realitat. Una amant de la dansa, del mar i de muntar a cavall amb qui viatgem sobre rodes.

Amb Arantxa Sagardoy hem voltat sobre un TOYOTA C-HR. En podeu conèixer més detalls del vehicle (aquí)

PUBLICITAT