Com consumir de forma responsable els complements alimentaris?

Benvinguts i benvingudes a #FarmaceuticsTGN, l’espai del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, un espai per conèixer en més detall el motiu ser, la tasca i el dia a dia del sector farmacèutic.

Avui parlarem de consum responsable de complements alimentaris i ho farem a través del COFT i amb la vocal d’homeopatia i fitoteràpia, Cristina Guzmán.

L’ Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició recomana als consumidors realitzar un consum responsable dels complements alimentàris. Els consumidors són responsables de la seva pròpia salut, d’atendre el consell dels metges i altres experts sanitaris, així com de seguir les instruccions d’ús i els advertiments de l’etiquetatge dels productes però no sempre s’actúa amb aquesta responsabilitat…

Quins són els perills de no fer un correcte consum? Quin ha de ser el seu ús? Resoldrem aquests i altres dubtes amb Guzmán.

Com sempre, per més informació sobre la tasca i els projectes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, podeu visitar el seu web.

PUBLICITAT