El programa TAR, clau per combatre la sisena onada de Covid-19

Benvinguts i benvingudes a FarmaceuticsTGN, l’espai del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona a Ràdio Ciutat de Tarragona, un espai que ens ha de servir per conèixer amb més detall, el motiu de ser, la tasca i dia a dia del sector farmacèutic, el col·legi i els seus professionals, envers la ciutadania, i el seu valor en l’atenció i la proximitat.

En aquest nou programa amb què comencem aquest any 2022, rebem la visita del president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Toni Veciana.

Amb Veciana analitzarem diversos temes d’actualitat envers a la salut i a la pandèmia, en els quals, els farmacèutics i les seves oficines han jugat un paper clau i que a vegades és poc conegut.

Parlarem del cribratge a les escoles, com ha estat el procès i quins han estat els resultats i les conclusions que en podem extreure. També analitzarem i valorarem el registre de positius que hi ha fins ara, les dates amb més pics d’incidència i contagi i com està la situació actual tant a Tarragona com a Catalunya.

Veciana també ens donarà els millors consells per realitzar una prova amb test d’antígens i les recomanacions en cas de donar positiu o bé negatiu.

Com sempre, també aprofitarem per destacar tota la feina que estan fent els farmacèutics i també fer un agraïment a les farmàcies TAR, uns espais que han realitzat i segueixen realitzant una feina incansable i vital per contribuir a acabar amb aquesta pandèmia.

Podeu obtenir més informació sobre la tasca del COFT al seu web: https://www.coft.cat/

PUBLICITAT