Els millors consells per evitar els excessos aquest Nadal

Benvinguts i benvingudes a #FarmaceuticsTGN, l’espai del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, un espai per conèixer en més detall el motiu ser, la tasca i el dia a dia del sector farmacèutic.

Ja hem començat el compte enrere per les festes de Nadal i si hi ha algo que és típic d’aquestes dates i que generalment ens afecta a tothom són els dinars o sopars abundants durant molts dies seguits i és que el Nadal trenca completament els hàbits alimentàris que podem tenir en la nostra rutina del dia a dia i a més amb aliments que es tornen protagonistes com els turrons.

Per això, per preparar-nos per aquests dies, comptem amb Inma Felipe, vocal d’alimentació del COFT, per tal que ens doni els millors consells per seguir la millor alimentació possible per aquestes festes, evitar o controlar els excessos de Nadal i fer un bon ús dels medicaments digestius.

Com sempre, per més informació sobre la tasca i els projectes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, podeu visitar el seu web.

PUBLICITAT