Enviament de medicaments i solidaritat a Ucraïna

Benvinguts i benvingudes a #FarmaceuticsTGN, l’espai del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, un espai per conèixer en més detall el motiu ser, la tasca i el dia a dia del sector farmacèutic.

En aquest capítol parlarem de solidaritat o d’ajuda humanitària per la malaurada Guerra de Rússia a Ucraïna i que està mobilitzant a tanta gent per poder ajudar i també podem fer-ho a través del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.

Davant la situació de conflicte armat que s’està produint a Ucraïna, han sorgit iniciatives ciutadanes amb l’objectiu de recollir, entre altres productes, medicaments i material sanitari. Per això el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya anima a la població a continuar col·laborant.

Des del COFT col·laboren amb l’ONG Farmamundi per aquesta donació de medicaments mitjançant aportacions econòmiques (número de compte, BANKINTER ES36-0128-7632-7701-0001-2607) explicant per quin motiu és així i posant molt èmfasi en tenir en compte la importància de canalitzar totes les donacions a través de circuits oficials.

Per conèixer més sobre aquesta col·laboració, descobrir el paper del COFT en aquesta ajuda i saber com col·laborar correctament comptem amb l’Iris Barreda, vocal d’oficina de farmàcia del COFT, qui ens donarà els millors consells per ajudar en tot allò que puguem.

Quin és el procés a seguir per fer una donació? A través de quin canal? Quin paper tenen les farmàcies? Com s’està portant a terme tot plegat i quina és la resposta de la ciutadania?

Com sempre, per més informació sobre la tasca i els projectes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, podeu visitar el seu web.

PUBLICITAT