Farmaserveis, un pas més cap a la digitalització

Benvinguts i benvingudes a #FarmaceuticsTGN, l’espai del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, un espai per conèixer en més detall el motiu ser, la tasca i el dia a dia del sector farmacèutic.

Avui, 17 de maig, en motiu del Dia Mundial de la Hipertensió, parlarem de la plataforma que tenen a les farmàcies anomenada Farmaserveis i en concret sobre un dels serveis que ofereixen sobre la presa de la tensió.

Ho farem amb la vicepresidenta del COFT, Tània Piqué, amb qui descobrirem més sobre Farmaserveis, els beneficis que té pels pacients i també pels farmacèutics, com està relacionat amb el repte de al digitalització i també donarem alguns consells per controlar i detectar la hipertensió i coneixerem més a fons el paper de les farmàcies.

Farmaserveis és la plataforma de registre assistencial de la xarxa de farmàcies de Catalunya que té per objectiu de transformar la relació actual amb el pacient i connectar amb la seva salut digitalment. Farmaserveis comprèn la vessant pel professional farmacèutic on fa el registre de l’activitat professional, i la vessant pel pacient, on podrà accedir a aquestes dades i altres funcionalitats que incorporarà l’aplicació per l’usuari. En qualsevol cas, les dades estan custodiades en un repositori segur desenvolupat pel Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.

Com sempre, per més informació sobre la tasca i els projectes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, podeu visitar el seu web.

PUBLICITAT