Home Budallera La Budallera 04: El naufragi al Molinón provoca el judici final a...

La Budallera 04: El naufragi al Molinón provoca el judici final a Rodri

Compartir
Foto: la Liga
PUBLICITAT

Benvinguts a una nova edició de la Bulladera, el nou espai radiofònic que Ràdio Ciutat de Tarragona i Nàstic.cat han creat conjuntament per ampliar l’oferta temàtica del Nàstic pels oients i els lectors dels dos mitjans respectivament.

En aquesta ocasió ens centrem en el partit del passat diumenge contra l’Sporting de Gijón, encara que l’actualitat del club passi per la destitució de Rodri i l’arribada de Nano com a nou entrenador. De fet, el que analitzarem serà el detonant que va provocar el comiat del fins ara màxim responsable de la banqueta amb la derrota per 2 a 0 al Molinón.

El primer que fem per explicar la derrota en el derbi del Camp de Tarragona és viatjar cap a l’Hemisferi Grana de Gerard Canyelles.

Després, analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i a l’entrenador i les seves decisions. Ho fem de la mà del seu autor, el Víctor Chillón.

Finalitzem amb un altre de les seccions d’anàlisi, el semàfor, on enlluernem als jugadors, al tècnic i fins i tot alguns conceptes amb el color vermell, ambre i verd. Qui ens ho explica és Marc Marruecos.

PUBLICITAT
Compartir