La Budallera 07: La lesió d’Álvaro Vázquez condiciona el plantejament de Nano

Benvinguts a una nova edició de la Budallera, el nou espai radiofònic que Ràdio Ciutat de Tarragona i nastic.cat han creat conjuntament per ampliar l’oferta temàtica del Nàstic pels oients i els lectors dels dos mitjans respectivament.

Foto: La Liga

En el programa d’aquesta setmana tractarem la derrota del conjunt grana davant el Real Zaragoza en un partit on la mala sort es va encebar amb el conjunt grana. La lesió d’Álvaro Vázquez, l’ensopegada de Xavi Molina en el 0 a 2… en fi, que a casa no hi ha manera. Això si, el duel ens va deixar coses molt positives que ens han de fer ser optimistes amb el projecte de Nano Rivas. Ho podreu trobar a la contra crònica d’un servidor titulada “Viure més enllà del resultat”.

Com és habitual, el primer que fem és viatjar cap a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisferi Grana de Gerard Cañellas.

Després analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Finalitzem amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

PUBLICITAT