La Budallera 09: La llum de Jean-Luc i l’esforç de Fali, el més destacat d’una nova debacle

Benvinguts a una nova edició de la Budallera, el nou espai radiofònic que Ràdio Ciutat de Tarragona i nastic.cat han creat conjuntament per desgranar els partits del Nàstic analitzant l’actuació dels jugadors i les decisions de l’entrenador. Tot, analitzant-ho des d’un punt de vista tàctic que ens faci comprendre el seu comportament dins i fora del terreny de joc.

Foto: LFP

El programa d’aquesta setmana  és dels mes pessimistes de la temporada. La derrota de diumenge contra el Tenerife ha encès totes les alarmes. El resultat va ser dolent, com ho és cada derrota, però les sensacions que va deixar l’equip després d’encaixar el gol de l’empat van ser nefastes.

L’optimisme que es va crear amb l’arribada de Nano Rivas s’està esgotant i molts veuen l’equip al pou. Amb tot, veurem que és el que opina el nostre gabinet de redactors.

Com és habitual, el primer que fem és viatjar cap a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisferi Grana de Gerard Cañellas.

Després analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Finalitzem amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

PUBLICITAT