La Budallera 14: La solidesa defensiva i Álvaro Vázquez sentencien el Valladolid

La Budallera és l’espai on analitzem, puntuem i jutgem el partits del Nàstic i l’actuació dels jugadors i de l’entrenador.

Foto: Club Gimnàstic

El tema que ens ocupa aquesta setmana és la victòria del Nàstic contra el Real Valladolid en un partit on la figura d’Álvaro Vázquez va marcar la diferència quan tot semblava que es decidiria amb un estèril repartiment de punts. D’aquesta manera, els grana posen el punt final a la maledicció al Nou Estadi, l’escenari per on passa la permanència. El més important, però, és que van ser capaços de mantenir la diferència de sis punts amb el descens i superar alguns equips com el FC Barcelona B, l’Almeria, l’Alcorcón o l’etern rival, el Reus Deportiu.

Viatgem a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisfer Grana de Gerard Cañellas.

Analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Seguim amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

Per acabar, fem parada a la Pobla de Mafumet per conèixer com li han anat les coses a l’equip de Pavón gràcies a la intervenció de Pau Bonastre.

PUBLICITAT