#CorsiniTGN | La Comparsa Estudi de Dansa Montserrat reclama poder participar al Teclatapa i entrar a la “llista imaginària”

Plaça Corsini P.36-T.02 (17/11/17) | Aquest divendres Plaça Corsini segueix amb Cobertura Carnaval amb la visita de Sara Escudero i Karen Fernández de la Comparsa Estudi de Dansa Montserrat per valorar-nos i fer balanç d’haver obtingut la 5a posició al Concurs de Comparses amb 691 punts, fins a deu posicions millor que a l’any anterior, i en canvi 2a posició a la Disfressa d’Or, per tant a punt de fer-se amb la victòria. També hem volgut saber com van afrontar coincidir amb temàtica amb la comparsa de l’Albada que va representar ‘Alicia en el país de las maravillas’ i com preparen la propera edició i amb quina temàtica.

Al terreny de les reivindicacions, aquesta comparsa parla d’una “llista imaginària” on se suposa estan en ‘espera’ per poder formar part del Teclatapa on un nombre determinat de comparses poden oferir una parada gastronòmica a Santa Tecla a la Pl.Verdaguer per recaptar diners per l’entitat. “No sabem ni en quina posició estem, ni quan podrem participar ni si realment hi ha aquesta llista d’espera imaginària. Si algú ens ho pot aclarir…” reclamen.

Pel que fa al nostre repte ‘Parida parodia’ per engrescar entitats tarragonines a versionar i parodiar en clau tarragonina un tema musical, Estudi de Dansa Montserrat nomina/repta a la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau amb el tema ‘Despacito’ de Luis Fonsi, que ha sorgit del sobre nº2 que han escollit. Esperem que els castellers acceptin el repte!

-Consulteu més detalls de Parida Parodia

-Consulteu les nominacions

_____________

PUBLICITAT