Unes 500 persones reclamen diàleg al Govern català i espanyol a Tarragona

Unes 500 persones s’han ajuntat aquest migdia a la Plaça de la Font vestides, la majoria, de blanc i amb cartells que posaven “Parlem o Hablemos.” Sota aquest lema han reclamat que el Govern Espanyol i el Govern Català se sentin a parlar i que es posi fi a aquesta situació de “ruptura social” que es viu actualment a Catalunya. Tamara Ruíz, dinamitzadora de l’esdeveniment ha assegurat que no volen ni una DUI ni l’aplicació de l’article 155.
La concentració ha comptat amb la presència de diversos polítics del PSC de l’Ajuntament de Tarragona com Pau Pérez, segon tinent d’alcalde, Ivana Martínez, consellera de Recursos Humans, Centres Cívics, Sostenibilitat i Medi Ambient, Carles Castillo, Diputat Socialista al Parlament de Catalunya, i Begoña Floria, portaveu del govern a l’Ajuntament, però que ha deixat molt clar que no anava en cap representació sinó com a ciutadana. Floria, molt emocionada, ha assegurat que l’única via per arribar al final del conflicte és el diàleg.
Amb tot plegat, han volgut deixar molt clar que la gent que parlava allí ho feia a títol personal, en cap moment representant a ningú ni a totes les persones que hi havia concentrades.

PUBLICITAT