Ballesteros assegura que sense resolució judicial no posarà les urnes l’1 d’octubre

Destaquem les declaracions de Ballesteros a la Xarxa sobre el referèndum de l’1 d’octubre, el cercabirra alternatiu i el Nàstic es veu les cares amb el Càdis aquest divendres.
Josep Fèlix Ballesteros i l’1-O
Josep Fèlix Ballesteros, l’alcalde de Tarragona, ha explicat que no posarà les urnes l’1 d’octubre sense una resolució judicial. Alba Nebot en té tots els detalls.
La CUP entrega unes butlletes a la Guàrdia Civil
Diversos membres de la CUP, entre ells les regidores a l’Ajuntament de Tarragona Laia Estrada i Jordi Martí, i Edgar Fernández, diputat a la Diputació de Tarragona, s’han dirigit fins a la impremta de Constantí on la Guàrdia Civil fa vigilància just davant la porta on suposadament hi ha material de cara el referèndum de l’1 d’octubre. La CUP els ha entregat unes butlletes als policies i els ha dit que ja podien marxar, que ja havien trobat el material que buscaven encara que era simbòlic. Així ho ha explicat Laia Estrada, regidora de l’Ajuntament de Tarragona.
Tot això ho han realitzat després de fer una acció de protesta davant la subdelegació del govern espanyol a Tarragona i registrar una butlleta gegant perquè sigui entregada a Mariano Rajoy, president del govern espanyol.
Cercabirra alternatiu
Segueix la polèmica amb el Cercabirra. Després d’anunciar la seva suspensió un grup s’ha organitzat a través de les xarxes socials per fer-ne un d’alternatiu. Ens ho explica Alba Nebot.
El vermut Yzaguirre per Santa Tecla
Falta poc menys d’una setmana per les festes de Santa Tecla i avui s’ha presentat l’edició especial del vermut Yzaguirre per aquestes festes. Alba Nebot hi ha estat present.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona prepara el seu enfrontament contra el Cadis d’aquest divendres. Els granes esperen aconseguir la primera victòria de la temporada per agafar una bona dinàmica. Ens ho explica Jesús Sarmiento.
Apunt
Entre tota la polèmica que hi ha aquests dies al Parlament s’acosta l’11 de setembre, la diada de Catalunya. I a Tarragona com no pot ser d’altra manera, entre altres actes, se celebra amb una Diada Castellera. L’actuació és a partir de les 12 del migdia al Pla de la Seu i hi participen les quatre colles castelleres.

PUBLICITAT