La plaça de la Font s’omple per celebrar la República Catalana

L’emoció i l’alegria han omplert la plaça de la Font durant més d’una hora i mitja. Més de 3.000 persones s’han concentrat per celebrar la proclamació de la República Catalana. El Ball de Diables de Tarragona, la Mulassa de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els grallers dels Xiquets de Tarragona i el grup Sonagralla han sigut alguna de les entitats culturals que s’han deixat veure. Els Diables han fet dues enceses i han llegit un versot encoratjant a la gent a defensar la República Catalana.
Per la seva banda Carles Xavier Gómez, coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana, s’ha mostrat molt content i ha assegurat que estaran mobilitzats permanentment.
En tot moment s’ha tingut molt present a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, president de l’ANC i d’Òmnium Cultural. Laia Estrada, regidora de la CUP Tarragona, ha assegurat que s’ha guanyat.
Per la seva banda Pau Ricomà regidor d’ERC, acabat d’arribar del Parlament de Catalunya, ha dit que reconeixerà la República tot el món.
La crida feta per l’ANC de treure senyeres en lloc d’estelades no ha tingut gaire èxit, ja que hi havia més de les segones que de les primeres. Amb tot plegat tothom que ha parlat ha volgut deixar molt clar que ara toca defensar la República.

PUBLICITAT