Tarragona es bolca amb els atemptats de Barcelona i Cambrils

Destaquem la suspensió dels actes de Sant Magí arran dels atemptats, el minut de silenci i el Nàstic augmentarà la vigilància diumenge.
Suspenen els actes de Sant Magí
L’Ajuntament de Tarragona ha
decidit cancel·lar tots els actes de Sant Magí. Ho ha assegurat Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, en la compareixença de premsa després de la reunió d’aquest divendres al matí en la Junta de Portaveus.
Al mateix temps un dels actes que estava en curs, la baixada de l’aigua de Sant Magí, s’ha quedat a mig camí. Els portants s’han aturat a l’Argilaga, i han tornat cap a Tarragona sense complir amb el tradicional recorregut. Després han decidit que a partir de les 19 hores realitzaran al Portal del Carro la benedicció simbòlica de l’Aigua, també com a mostra de suport i condol a les víctimes dels atemptats a Barcelona i el frustrat de Cambrils.
Cinc minuts de silenci per mostrar el dol
Després de la Junta de Portaveus organitzada a primera hora del matí a l’Ajuntament, a les 12 del migdia s’ha fet a la plaça de la Font cinc minuts de silenci. Alba Nebot hi ha estat present.
Calma i tranquil·litat
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha volgut transmetre un missatge de calma a la ciutadania. Ens ho explica Alba Nebot.
Mor una dona ferida als atemptats de Salou
Malauradament hem hagut de lamentar una mort. Una dona que estava ingressada en estat crític a l’Hospital Joan XXIII després dels atemptats de Salou ha mort aquest migdia. D’aquesta manera el nombre de víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils han augmentat a 14. Actualment encara hi ha tres ferits en estat greu.
Nàstic
El Nàstic també s’ha volgut afegir a les mostres de condol. A més debuta aquest cap de setmana a la lliga molt pendent de la seguretat. Ens ho explica Jesús Sarmiento.
Apunt
Els portants de l’aigua de Sant Magí tot i no haver pogut fer el seu recorregut habitual, i haver-se anul·lat tots els actes de Sant Magí han decidit dur a terme una benedicció de l’aigua de Sant Magí simbòlica. Per això a partir de les 19h al Portal del Carro beneiran l’aigua de Sant Magí de la Brufaganya també com a mostra de suport i condol a totes les víctimes.

PUBLICITAT