Diego Torres: “Aquell Nàstic era un grup d’amics”

Amb el número 10 dels grans jugadors, metxes rosses i un olfacte pel gol i el joc en equip extraordinaris. Per molts Diego Torres és un dels grans ídols de principis del segle XXI al Nou Estadi.  “Diegol” és el protagonista del sisè episodi de la sèrie documental on repassem l’ascens del Nàstic a Primera Divisió la temporada 2005/2006.

Juntament amb Bolo, Irurzun i Pinilla, Diego Torres era un dels components d’una davantera letal que va dur el Gimnàstic a l’elit del futbol estatal. Recorda l’ascens amb nostàlgia, posant per davant de tot que aquell equip era un grup d’amics. Torres té clar que “Tarragona com a ciutat, com afició, necessita un equip a Primera”

Diego Torres Rodríguez (Valladolid, 19/09/1978) és un autèntic “rodamons” del gol: ha jugat a gairebé una quinzena d’equips, majoritàriament a Segona Divisió B. Amb el Nàstic va marcar 39 gols en tres temporades i va aconseguir dos ascensos amb la samarreta grana. Posteriorment ha marcat gols amb els colors del Rayo Vallecano, Badalona, Badajoz i Cultural Leonesa, entre d’altres.

PUBLICITAT