Naufragi del Nàstic a Cornellà i adéu a la Copa Catalunya

El Nàstic de Tarragona ha perdut l’oportunitat d’estar per segona vegada consecutiva a una final de Copa Catalunya. Sent-ne el vigent campió, els granes han caigut al camp del Cornellà (3-1) de manera contundent.

Domini grana a la primera meitat, on el Cornellà només s’ha apropat tímidament a l’àrea de Bernabé Barragán. En la primera ocasió clara de perill però, el primer gol dels locals. Una centrada de Nestor l’ha rematat Enric Gallego, inaugurant el marcador després que se li escapés la pilota al porter grana.

Muñiz ha empatat el xoc al tram final de la primera meitat després d’un refús a centrada de Pol Valentín. A la segona part, naufragi grana. Els locals s’han tornat a avançar als primers minuts de joc a través de Ricard Pujol, a la sortida d’un córner.

Els de Rodri no s’han sentit còmodes en cap moment per desplegar el seu joc i el Cornellà ho ha sabut aprofitar. Segona jugada de perill i de nou gol. Edgar, amb una pilota morta a l’interior de l’àrea, ha posat el tercer de la nit.

Els canvis del Nàstic tampoc han servit per donar un altre aire a l’equip i ni Rayco en un mà a mà ni Sandro, han pogut retallar distàncies. Els homes de Rodri deixen enrere la Copa i se centren en la competició domèstica.