El CB Salou s’acomiada del somni de l’ascens

S’ha acabat el somni de l’ascens per a l’OCA Global CB Salou. L’equip salouenc havia de guanyar per més de 21 punts al Ciudad de Huelva en el partit de tornada dels vuitens de final, però malgrat haver aconseguit el triomf, el resultat s’ha quedat curt.

Arxiu

L’inici dels de Jesús Muñiz ha estat immillorable. Enèrgics i efectius, ja li estaven deixant clar als jugadors visitants que no es podien confiar. De fet, el Ciudad de Huelva ha aconseguit reaccionar, retallant distàncies i acabant el primer quart 20 a 16.

No obstant això, no han pogut seguir el ritme dels locals en el segon parcial, en el que un Iker Montero endollat ha liderat el Salou cap a un avantatge de 16 punts. En els pròxims 20 minuts, el Salou tan sols havia d’augmentar la distància en 6 punts més per a culminar una remuntada somiada.

El tercer quart ha arrencat amb una dinàmica similar a la resta. El conjunt de la capital de la Costa Daurada se n’ha posat 18 per sobre, però el Ciudad de Huelva a poc a poc ha pogut escurçar el resultat fins a un 65-51.

Tot obert en un darrer parcial d’alts i baixos per als dos equips. Els primers a colpejar han estat els visitants retallant la distància fins al 10 punts. Els nervis han començat a passar factura a tots dos planters, fins que el CB Salou ha tornat a acariciar l’avantatge més gran del partit. Tot i estar 16 punts per sobre a manca de dos minuts, amb l’expulsió de Jesús Muñiz i un parell de bones cistelles, el Ciudad de Huelva ha tornat a escurçar en +10 el lideratge salouenc.

Finalment, victòria del CB Salou 81 a 71. Per tant, la remuntada s’ha quedat a mitges, amb un Salou que ho ha lluitat dignament, però que no ha pogut contrarestar el llastre del resultat de l’anada. S’acaba així el somni de l’ascens a LEB Or.