Enrique Martín: “Ara tinc un equip, abans tenia un grup”

PUBLICITAT

Que el Nàstic de Tarragona estigui encara viu en aquesta Segona Divisió és gairebé més que un miracle. Els granes reben el Cádiz aquest dissabte (18 hores) amb l’esperança que el punt a Riazor tingui sentit amb una victòria davant el conjunt de Cervera.

Les coses han canviat molt, l’equip és un altre, tot i els constants errors que es produeixen partit rere partit, però la implicació i la il·lusió han canviat. De fet, Enrique Martín ho ha volgut ressaltar a la prèvia del partit. Abans tenia un grup, ara té un equip.

El mateix navarrès també ha llançat un avís a la resta d’equips de Segona Divisió. Compte, l’equip porta tota la temporada al fang, està acostumat a jugar en aquestes zones de descens, la temporada és molt llarga.

El rival serà dels durs, el Cádiz, amb Machís com a jugador bandera, serà difícil de doblegar i exigirà el màxim rendiment dels tarragonins.

Pel partit, novetats amb la possibilitat que Abraham Minero torni a l’onze, així com les recuperacions de Viti i Djetei. Kanté, la revolució en el partit contra el Deportivo, serà baixa per una microrotura. Un altre dels canvis significatius serà la posició de Thioune, la qual Enrique ja ha aclarit que tornarà a la seva posició natural com a pivot entre centrals.

PUBLICITAT