La Plataforma 1-O vol recordar la jornada a Tarragona

La Plataforma 1 d’octubre prepara una sèrie d’actes previs per commemorar i recordar l’any després d’un dels dies polítics més convulsos de la història de Catalunya. I és que des d’aquesta associació s’ha situat el focus en la mateixa ciutadania, ja que per ells és l’actiu principal que aquest dia es pogués haver tirat endavant.

PUBLICITAT

Entre els actes hi ha una encartellada popular el mateix dissabte 29 a les 18h de la tarda, el diumenge volen instar a la gent a realitzar una trobada als diferents col·legis electorals des de les 11h del matí i el mateix 1 d’octubre una concentració a la plaça de la Font a les 19 hores.

Gilbert Frigola, coordinador de l’ANC a Tarragona, explica l’objectiu de posar en valor la ciutadania que ho va fer possible.

Des de la plataforma 1 d’octubre Tarragona també insten a desplaçar-se a Barcelona dissabte per omplir la Plaça Sant Jaume durant la jornada en la concentració convocada, que demana a la gent que s’assegui a terra amb un llibre i la papereta de votació de l’1 d’octubre.

PUBLICITAT