La Budallera 01: Manu Barreiro i els menys habituals triomfen a Vallecas

La Budallera és el nou espai que Ràdio Ciutat de Tarragona i Nàstic.cat han creat conjuntament per oferir més material en clau grana. En aquest programa analitzarem els partits del Nàstic des d’un altre punt de vista. Ho farem posant veu a les diferents seccions d’anàlisi que ofereix Nàstic.cat setmana rere setmana.

La contra crónica és una secció en la qual s’analitza l’actuadió dels jugadors i de l’entrenador des de l’apartat tàctic.

Un altre de les seccions d’anàlisi és el semàfor, que des de fa algunes setmanes ja és un element de la transmissió del Nàstic. En ella s’hi destaquen tres continguts amb tres colors diferents: verd, ambre i vermell.

D’altra banda, l’1×1 és una de les seccions més clàssiques del portal, on un dels  redactors posa nota individual a l’actuació de tots els futbolistes que intervenen en el partit. Els onze jugadors titulars, els tres que entren de recanvi i inclús l’entrenador, al qual també se’l jutja segons la seva tàctica prèvia al partit, els canvis que introdueix i quina incidència tenen sobre el terreny de joc.

PUBLICITAT