Home Cròniques La piscina olímpica de Camp Clar convenç als tarragonins

La piscina olímpica de Camp Clar convenç als tarragonins

Compartir
Piscina olímpica anella mediterrania
PUBLICITAT

La piscina olímpica de l’Anella Mediterrània a Camp Clar ha acollit durant el primer mes d’obertura més de 7.864 usuaris. Després de l’esdeveniment dels Jocs Mediterranis, la instal•lació es va obrir el públic el 9 de juliol per passar a ser una equipació municipal més i de luxe, on van nedar professionals com Mireia Belmonte o Jessica Vall entre d’altres.

A més d’aquests usuaris, altres dades que criden l’atenció són les 932 persones que van pagar els 3,75 euros que costa l’accés per un dia o la inscripció de 153 abonaments nous a les instal•lacions de Campclar durant aquest període.

Elisa Vedrina, regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, ha valorat el fet positivament. A més, la regidora ha comentat que molts clubs europeus s’han interessat en aquest equipament.

La piscina romandrà oberta fins als 16 de setembre de dilluns a dissabte, de 10 a 20 hores, i diumenges al matí, de 10 a 14 h.

Els abonaments d’estiu fins als 13 anys, majors de 65 anys i persones amb discapacitat tenen un preu de 18,90 euros; joves fins als 17 anys: 28,20 euros; persones amb més de 18 anys: 40,50 euros; i l’abonament familiar de 90,60 euros.

PUBLICITAT