La piscina olímpica de Camp Clar convenç als tarragonins

La piscina olímpica de l’Anella Mediterrània a Camp Clar ha acollit durant el primer mes d’obertura més de 7.864 usuaris. Després de l’esdeveniment dels Jocs Mediterranis, la instal•lació es va obrir el públic el 9 de juliol per passar a ser una equipació municipal més i de luxe, on van nedar professionals com Mireia Belmonte o Jessica Vall entre d’altres.

Piscina olímpica anella mediterrania
PUBLICITAT

A més d’aquests usuaris, altres dades que criden l’atenció són les 932 persones que van pagar els 3,75 euros que costa l’accés per un dia o la inscripció de 153 abonaments nous a les instal•lacions de Campclar durant aquest període.

Elisa Vedrina, regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, ha valorat el fet positivament. A més, la regidora ha comentat que molts clubs europeus s’han interessat en aquest equipament.

La piscina romandrà oberta fins als 16 de setembre de dilluns a dissabte, de 10 a 20 hores, i diumenges al matí, de 10 a 14 h.

Els abonaments d’estiu fins als 13 anys, majors de 65 anys i persones amb discapacitat tenen un preu de 18,90 euros; joves fins als 17 anys: 28,20 euros; persones amb més de 18 anys: 40,50 euros; i l’abonament familiar de 90,60 euros.

PUBLICITAT