Home Cròniques Esports La piscina Sylvia Fontana, seu de la millor natació

La piscina Sylvia Fontana, seu de la millor natació

Compartir
Piscina olímpica anella mediterrania
PUBLICITAT

La piscina Sylvia Fontana de Tarragona acull des d’aquest dijous i fins aquest diumenge la 30a Edició del Campionat d’Espanya Màsters d’Estiu de natació. La piscina situada a l’Anella Mediterrània i estrenada els passats Jocs, s’ha convertit en la seu d’aquests campionats nacional organitzat per la Real Federación Española de Natación.

La competició va donar el tret de sortida dijous i ho va fer amb rècord de participació en un Másters. Han estat 969 el nombre d’inscrits, 569 nedadors i 400 nedadores, d’un total de 145 clubs diferents.

Els fins ara registres més elevats dels Campionats d’Espanya eren de 874 participants en els màsters de Madrid l’any 2009 i 134 clubs a Reus ara farà un any.

Cal destacar que la piscina Sylvia Fontana ha rebut i rebrà encara aquest diumenge tots els futurs nedadors mundialistes a Corea del Sur el pròxim agost. Pel que fa a països, en són 5 els representats a Tarragona: Rússia, Itàlia, Estònia, Polònia i, evidentment, Espanya.

Una vegada tanquin aquests campionats, la mateixa instal·lació albergarà la 7a edició del Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu de natació, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol.

PUBLICITAT
Compartir