La Pobla segueix sumant a casa

La Pobla de Mafumet suma la segona victòria consecutiva aquesta temporada després de guanyar per 2 gols a 0 a la Montañesa. Els gols de Karim i Carlos Martínez han servit als pobletans per sumar els tres punts a casa.

La primera ocasió del partit ha estat al minut 9, quan Kata, jugador de la Montañesa rematava de cap sense sort. Cinc minuts més tard ho intentava Karim, però la pilota acabava sortint per la dreta de la porteria rival.

Al minut 40 de partit, l’àrbitre assenyalava un penal a favor dels locals que el mateix Karim convertia. 4 minuts més tard Carlos Martínez es quedava sol davant la porteria rival i aprofitava per posar el 2 a 0 final.

En la segona part, la Montañesa es trobava amb la bona defensa pobletana i amb l’encert del porter Dani Parra que evitava que els visitants reaccionessin.

La Pobla se situa ara a la vuitena posició amb 6 punts aconseguits de manera consecutiva. El proper cap de setmana, els d’Albert Company visitaran al Manresa.