La Transmissió: Nàstic – Barça B

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

Setmana intensa a Can Nàstic. El mercat de fitxatges en marxa i tres partits en set dies. Superats els dos primers enfrontaments, cap victòria, però una millora evident dels tarragonins. L’equip ha crescut en solidesa, ambició, confiança i, sobretot, en intensitat. Va quedar clar a Llagostera, ara toca reafirmar-ho aquest diumenge en la visita del tercer classificat, el Barça B.

Els grana necessiten demostrar que no ha estat, una vegada més, flor d’un partit o d’una dinàmica, sinó que són capaços de seguir creixent i donar continuïtat a aquesta millora. A més, ho han de fer sumant els tres punts, la situació de l’equip ho exigeix. Toni Seligrat, tècnic grana, assegura que l’equip està fent coses per estar molt millor classificatòriament i espera que diumenge el futbol comenci a ser just amb el seu Nàstic.

Pel que fa a baixes, Pol Prats continua a la infermeria i un dels dos fitxatges d’aquest mercat, Javi Ribelles, s’hi suma després de lesionar-se en l’entrenament previ al partit a Llagostera. Encara pendents de les possibles sortides, en principi Seligrat podrà comptar amb la darrera incorporació, el mig centre procedent de l’Hércules, Fran Miranda. El partit, diumenge a les 12h al Nou Estadi de Tarragona.

PUBLICITAT