LB 15: La derrota fa menys mal quan sí que competeixes

Les dinàmiques del Nàstic a casa i a domicili sembla que s’han intercanviat. En el moment en el qual els grana han començat a perdre lluny de Tarragona, han començat a guanyar al Nou Estadi. La inèrcia positiva amb les victòries davant el Lugo i el Valladolid s’ha vist frenada per la derrota al Nuevo Carlos Tartiere.

Foto: La Liga

Saúl Berjón va ser el botxí del Nàstic en un partit insuls, sense ritme i escàs d’ocasions. No obstant això, i la derrota, l’equip de Nano Rivas va ser valent i va competir bé en un dels grans escenaris de la categoria.

Canviem Birmingham per Islàndia per endinsar-nos a l’Hemisfer Grana de Gerard Cañellas.

Analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Seguim amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

Per acabar, fem parada a la Pobla de Mafumet per conèixer com li han anat les coses a l’equip de Pavón gràcies a la intervenció de Pau Bonastre.

PUBLICITAT