LB 18: Una derrota que fa perdre molt més que tres punts

El Nàstic de Tarragona va tornar a decebre a la seva afició. De fet, no ens equivocarem gaire si diem que la derrota davant l’Osasuna va ser de les més decebedores de la temporada juntament amb les dues ensopegades davant el Lorca. Els grana van caure, una vegada més, per culpa dels greus errors defensius que ve arrastrant des de fa molt de temps.

En aquesta ocasió, però, els assistents que es van donar cita al Nou Estadi van presència un dels gols més surrealistes que mai hauran vist. Això va incendiar els ànims d’una afició que després del partit va esperar els jugadors i directius per demanar explicacions i recriminar-los la pèssima situació de l’equip. Es van viure moments de molta tensió, sobretot després que Emilio Viqueira s’encarés amb uns aficionats a les portes del camp. Tots aquests fets venen a dir que la derrota contra l’Osasuna és més que una simple derrota.

Viatgem a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisfer Grana de Gerard Cañellas.

Analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Seguim amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

Per acabar, fem parada a la Pobla de Mafumet per conèixer com li han anat les coses a l’equip de Pavón gràcies a la intervenció de Pau Bonastre.

PUBLICITAT