LB 22: L’últim examen, superat amb bona nota

Benvinguts a una nova edició de la Budallera. En aquesta ocasió l’última després que la Lliga 123 hagi arribat al final, al menys pel que fa al Nàstic, que no jugarà la promoció d’ascens a Primera, però sí que jugarà una temporada més a la categoria de plata del futbol estatal.

Els grana van fer els deures i van vèncer el Rayo Vallecano amb dos gols d’Álvaro Vázquez i Manu Barreiro, que va fer el gol de la temporada amb una xilena espectacular. D’aquesta manera, salven la categoria juntament amb el Córdoba, l’Almería, l’Alcorcón i l’Albacete. Per contra, la Cultural Leonesa acompanya el Barça B, el Lorca i el Sevilla Atlético al pou de la Segona Divisió B.

Ens endinsem a l’Hemisfer Grana de Gerard Cañellas, que està de tornada a Tarragona després de cloure la seva aventura a Birmingham.

Analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic José Gordillo. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Per acabar, Marc Marruecos ens porta el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit.

PUBLICITAT