LB17: Plantejament nul, solucions inexistents

El Nàstic va tirar per la borda la magnífica feina realitzada en les últimes setmanes després de caure per la mínima al camp del Lorca. El partit va ser decebedor pel resultat, però sobretot per les sensacions que va deixar l’equip sobre el verd. El plantejament de Nano va ser nefast, incomprensible davant un rival que pocs minuts abans havia rebut la notificació per jugar a Segona B la temporada vinent. Els canvis, simples. Home per home i a veure si tenim sort i, com a mínim, trobem l’empat. En fi, tot plegat ho comencem a analitzar amb l’equip de redactors de Nastic.cat.

Viatgem a Birmingham per endinsar-nos a l’Hemisfer Grana de Gerard Cañellas.

Analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i les decisions del tècnic Nano Rivas. Per això obrim l’apartat de l’1×1 amb el seu autor, el Víctor Chillón.

Seguim amb el semàfor, on descobrim qui o què ha estat el millor i el pitjor del partit. Com sempre, ho fem de la mà de Marc Marruecos.

Per acabar, fem parada a la Pobla de Mafumet per conèixer com li han anat les coses a l’equip de Pavón gràcies a la intervenció de Pau Bonastre.

PUBLICITAT