Lolo Plá, nou jugador del Nàstic de Tarragona

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial aquest diumenge la incorporació de Lolo Plá, que arriba lliure i signa per les dues properes temporades amb l’entitat tarragonina.

El futbolista arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb l’Elche, equip amb qui va assolir l’ascens a Segona fa dues temporades. Malgrat això, aquest darrer any ha estat cedit a dos equips. Primer, al Recreativo de Huelva, on gairebé no va tenir participació, i en la segona part del campionat al Valencia Mestalla, amb qui ha jugat 13 partits anotant 5 gols. En la seva trajectòria cal destacar una gran temporada al Cádiz, fa quatre anys, aconseguint també l’ascens a segona i disputant 37 partits anotant 8 gols. A més, fa tres anys al Toledo, també a segona b, va marcar 14 gols en 26 partits jugats.

Un futbolista que destaca pel seu talent i polivalència a la zona d’atac, sent capaç d’actuar com a mitja punta i per les dues bandes, però al qual li ha mancat regularitat les dues darreres temporades. Encaixa en el perfil que Parés descrivia com a jugador que ha demostrat tenir un gran potencial , però que no ha estat capaç d’explotar en les darreres temporades.

Tal com informa el club, està previst que el jugador s’incorpori amb els nous companys d’equip en la sessió d’entrenament d’aquest dimarts al matí.

PUBLICITAT