Luis Suárez brilla en l’empat grana al Carranza

El Nàstic de Tarragona ha sumat un punt en la seva visita al Ramón de Carranza en un partit marcat, novament, per l’actuació arbitral en la primera part. Luis Suárez ha tornat a justificar la seva titularitat amb el gol de l’empat que ha igualat la diana inicia d’Álex Fernández des del punt de penal.

La primera ocasió dels grana ha acabat amb un gol anul·lat a Luis Suárez per un fora de joc inexistent. En la jugada següent, el col·legiat ha xiulat una pena màxima de Djetei en la sortida d’un córner. Álex Fernández no ha desaprofitat l’acció i ha fet el primer gol del partit.

Tot i que no ha estat immediat, el Nàstic ha acabat refent-se de l’1 a 0 amb una gran jugada col·lectiva que ha permès Uche posar una pilot dins de l’àrea, que Luis Suárez ha enviat al fons de la xarxa gràcies a un control previ.

En el segon temps, els dos equips no han gaudit de massa ocasions clares. El conjunt local sí que ha realitzat aparicions a l’àrea contrària, sobretot amb l’entrada de Jairo Izquierdo. La seva millor opció ha estat en un servei de cantonada.

Per la seva part, el Nàstic ha pogut guanyar el partit en el darrer minut amb una ocasió molt clara d’Uche, que ho ha provat amb un remat molt fluix dins de l’àrea.

El conjunt de José Antonio Gordillo acaba la jornada amb 6 punts, a un de la permanència que marca el Tenerife.