L’Ull01: Tarragona mobilitzada

Les protestes al barri de Bonavista i a La Canonja no han parat. Els veïns de La Canonja estan sortint cada dimarts per demanar més seguretat i més informació. 


Tarragona Mobilitzada

Fem un repàs a les protestes arran de l’explosió d’IQOXE

En aquesta primera revista hem posat la mirada en les protestes que s’han organitzat, i que han de venir arran de l’explosió d’IQOXE.

Anàlisi:

Ángel Juárez, President de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, i José Manuel Martín, secretari general de CCOO d’Indústria de Tarragona analitzen les mobilitzacions que s’han portat a terme.

Kico Uribe 2020

Oscàrboles:

“Sirenas” és la cançó que ha compost Oscárboles sobre l’accident químic. L’estrena per primer cop a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Reportatge:

Tarragona Mobilitzada

Tarragona ha viscut l’accident químic més greu dels últims 30 anys. El 14 de gener es produïa una explosió a l’empresa IQOXE del Polígon Petroquímic Sud de la ciutat. Un accident que ha provocat protestes i demandes per part dels veïns, entitats i també ajuntaments.

Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

PUBLICITAT