L’Ull05: Quan la solidaritat és la resposta

En aquesta quinta revista hem hagut de parar màquines i parlar del coronavirus. Però ho hem fet des d’una part més social, posant l’ull en aquells casos on la gent ha tret el millor d’ella mateixa per ajudar als altres.Quan la solidaritat es la resposta

Veure els invisibles

Anàlisi:

Aquesta setmana hem analitzat les respostes i també les conseqüències que tindrà aquesta pandèmia socialment. Hem parlat de les xarxes de solidaritat que s’han creat arreu del territori, però també d’aquells col·lectius més vulnerables que ara han d’estar confinats a casa. Tot plegat ho hem fet amb la Inés Solé, activista i membre de la URV Solidària, i Júlia Mellado voluntària del Club Vaixell i Pax Mundo.

Kico Uribe

Video Oscàrboles:

“Supervivencia”

Reportatge:

Quan la solidaritat és la resposta

Aquests dies de confinament està mostrant la part més negativa de la societat, però també la més positiva. El coronavirus ha fet que les persones s’hagin de quedar a casa i deixin el seu dia a dia per evitar contagis i morts. Això ha provocat que un gruix de la població que és vulnerable ho estigui vivint amb més patiment.


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT