L’Ull07: La cultura no ens abandona

En aquesta setena revista hem parlat de la cultura. Aquests dies, arran del confinament, estem veient moltes mostres culturals diferents, i de formes molt diverses. Hem analitzat això, però també la crisi del sector i el futur.La cultura no ens abandona

Fent de l’adversitat una oportunitat

Anàlisi:

Una setmana més hem volgut parlar d’algun tema d’actualitat i analitzar-lo. I ho hem fet amb la cultura, ja que aquests dies estem veient com es reinventa, com entra a moltes cases, però també observem la preocupació del sector pels ingressos, la cancel·lació d’actes per la crisi del coronavirus i el futur incert.

De tot plegat n’hem parlat amb l’Héctor de la Salud, actor de la companyia Toc de Gresca-Teatre de Carrer, i també el Jorge Pérez, actor d’Histrionis Teatre.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“Carne de cañón”

Reportatge:

La cultura no ens abandona

Diuen que la cultura és la base d’una societat. De fet, la cultura defineix uns valors, unes normes i uns béns materials per a cada població i depèn del temps, la geografia i el grup. I aquests dies que estem confinats a casa parlem molt de cultura, més que de cultura de mostres culturals. I és que ha esdevingut la forma de trobada amb els veïns i veïnes cada dia, a través de la música, per exemple, o la manera en què molta gent es distreu: mirant obres de teatre per internet, seguint concerts en xarxa o fins i tot descobrint museus a través de les pantalles. 


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT