L’Ull10: La pandèmia a quilòmetres de casa

En aquesta desena revista hem parlat amb tarragonins i tarragonines que viuen en altres llocs del món. D’aquesta forma hem conegut com estan vivint aquesta pandèmia i les mesures que es prenen en altres indrets.Quan tornar no és la millor part de l’aventura

Quan tornar no és la millor part de l’aventura

Anàlisi:

Nosaltres aquesta setmana hem volgut parlar d’aquells tarragonins i tarragonines que estaven fora abans del confinament i van decidir tornar a casa.

Tot plegat ho hem fet amb el Joan Perelló, que es trobava a l’Equador amb una ONG i Laia Nolla, que viu i treballa a Anglaterra.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“La cosa está rara”

Reportatge:

Els tarragonins que viuen la pandèmia a km de casa

La crisi de la COVID-19 va fer que molta gent que estava de viatge hagués de tornar de forma precipitada, però també que tinguessin problemes per tornar. Tot i això hi ha tarragonins i tarragonines que segueixen fora perquè no viuen a la ciutat.


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT