L’Ull11: Una temporada atípica

En aquesta onzen revista hem volgut parlar amb les quatre colles castelleres de la ciutat. Així hem analitzat com es presenta aquesta temporada, si creuen que hi haurà castells i també si s’ha de fer el Concurs.Una temporada atípica

Una temporada castellera en standby

Anàlisi:

La incertesa regna en tots els aspectes aquests dies. A Tarragona es parla, entre moltes altres coses, sobre la temporada castellera. Una temporada que ja hauria d’haver començat, però que no ho ha pogut fer per la crisi de la COVID-19.

Nosaltres hem volgut parlar i fer hipòtesi sobre allò que pot passar amb dos periodistes relacionats amb el món casteller, el Gerard Recasens, i l’Arnau Curto.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“Castellers vs Balconazis”

Reportatge:

Una temporada atípica

La temporada castellera hauria d’haver començat ja fa unes setmanes. De fet a Tarragona s’inicia per Sant Jordi i finalitza setmanes després de Santa Tecla o el Concurs de Castells. Però les quatre colles de la ciutat no han pogut posar-se les camises ni anar a les places. L’activitat castellera va ser una de les primeres a parar quan va començar aquesta crisi del coronavirus, i segurament, serà una de les últimes en tornar.


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT