L’Ull12: Sense perdre la fe

En aquesta dotzena revista hem volgut parlar de com s’ha practicat la fe aquests dies de confinament. Però també de totes les religions, d’aquelles persones que són apòstates i de la seva vinculació amb la societat.Sense perdre la fe

La petjada de la religió

Anàlisi:

Aquesta setmana hem parlat de com s’han pogut seguir practicant les religions amb el confinament i l’Estat d’Alarma. Però també hem analitzat aquelles persones que no practiquen ni segueixen cap religió.

De com es prenen les decisions, el paper que té la religió a la nostra societat i tot allò què suposa n’hem parlat amb la Jordina Estopà, agnòstica i historiadora, i l’Héctor de la Salud, apòstata.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“Dioses estresados”

Reportatge:

Sense perdre la fe

El confinament i l’Estat d’Alarma també han estat marcats per les celebracions religioses. De fet la Setmana Santa, una de les festivitats cristianes més importants, ha tingut lloc enmig de tota aquesta situació. I ara és època de Ramadà, la cita més important per als musulmans.


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT