Mor el Doctor Ramon Maria Miralles, ex cap de ginecologia del Joan XXIII

Ha mort aquest dissabte el Doctor Ramon Maria Miralles, ex cap de l’àrea de ginecologia de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Miralles també va ser durant nou anys president la FECEC, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer. Va deixar la presidència de l’entitat el desmebre de l’any 2021, precisament per centrar-se en cuidar l’adenocarcinoma de pulmó – un tipus de càncer pulmonar – que patia i contra el qual lluitava des de feia anys.

Foto: FECEC
PUBLICITAT

Va fer els estudis de medicina a la Universitat de Barcelona, on va ingressar l’any 1963, acabant el 1971. La seva carrera professional va desenvolupar-se sempre en hospitals universitaris: el Clínic de Barcelona, ​​el de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat i el Joan XXIII de Tarragona. A més, Miralles va ser professor d’Obstetricia i Ginecologia a la Universitat de Barcelona i va jubilar-se com a professor titular d’Obstetricia i Ginecologia a la Universitat Rovira i Virgili. D’altra banda va tenir un paper clau al capdavant de la FECEC, sent fonamental en el seu progrés i evolució en la lluita contra el càncer.

La vetlla serà al Tanatori de Tarragona aquesta tarda de dissabte de 15h a 21h, i diumenge a les 12h hi haurà una missa a la Parròquia de Sant Francesc.

Des de Ràdio Ciutat de Tarragona mostrem el nostre condol i afecte a familiars, amics i coneguts.

PUBLICITAT