18 candidatures es presentaran a Tarragona a les eleccions al Parlament del 12M

El DOGC ha publicat aquest dimarts el llistat definitiu amb les candidatures proclamades per les juntes electorals provincials per a les eleccions al Parlament de Catalunya. Finalment, en total seran 64 les que concorreran als comicis de les 72 que s’havien presentat provisionalment. A Tarragona es presentaran 18 de les 19 inicials.

PUBLICITAT

Les Juntes Electorals han tombat a Tarragona la del partit Univers Català, que també ha quedat exclosa a Lleida i a Girona. D’aquesta manera, les 18 opcions que apareixeran a la província tarragonina seran: PSC, Comuns – Sumar, ERC, Frente Obrero, PP, Vox, Cs, Per Un Món Més Just, CUP, Junts, Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya, Aliança Catalana, Izquierda por España, Recortes Cero, Convergents, FNC, Alhora i PACMA.

En el global de Catalunya, les Juntes Electorals han tombat 8 candidatuires. Les 64 propostes corresponen a 18 partits. A Barcelona no han estat proclamades les del Partit Univers Català, Reinicio Político (RESET), Familia y Vida i l’extrema dreta de Front Nacional de Catalunya (FNC). A Lleida, no s’ha proclamat la candidatura del PACMA. A més de la d’Univers Català a Tarragona, Lleida i Girona.

PUBLICITAT