20 propostes de música, teatre, circ i cinema al ‘Festival Camp de Mart’

El Festival Camp de Mart arribarà el pròxim mes de juny i s’allargarà fins l’agost amb fins a 20 propostes culturals. Música, cinema, teatre i circ seran protagonistes al Teatre Auditori Camp de Mart en una nova edició d’un dels grans cicles culturals de l’estiu a la ciutat. Noms com Antònia Font, Albert Pla o Ara Malikian encapçalen un cartell amb força presència tarragonina.

PUBLICITAT

Tres companyies són de la ciutat, fet que posen en valor des de l’organització. Ho explica la consellera de cultura, Sandra Ramos.

També s’ha buscat una programació paritària. Un 54,72% dels integrants de les companyies i formacions convidades són dones. A més, nou de les vint propostes estan liderades per figures femenines. Del total d’espectacles, sis són de nova creació i dos s’estrenaran en aquest festival.

L’obertura serà en format d’òpera, amb “La Traviata” dels Amics de la Lírica de Tarragona i el tarragoní Àngel Òdena al capdavant. Tindrà lloc en dues sessions el 28 i el 30 de juny. D’altra banda, entre les propostes de circ destaca “La Innombrable” d’Alba Sarraute; en teatre ho fa “Las Asambleístas” i en cinema la pel·lícula Barbie.

Es posen més de 16.000 butaques a la venda entre tots els espectacles. Les entrades estan disponibles des d’aquest mateix dijous tant a les taquilles del Teatre Tarragona com online. No hi ha abonaments, però es poden trobar alguns descomptes específics i generals.

El cartell del ‘Festival Camp de Mart 2024’
PUBLICITAT