4 platges de Tarragona mantenen el distintiu de bandera blava

Tarragona mantindrà les 4 banderes blaves a les seves platges. Aquesta tarda de dijous es lliuren les banderes d’aquest 2023, un distintiu que reconeix la qualitat i serveis de platges i ports. La ciutat obté enguany les banderes per les platges de l’Arrabassada, la Savinosa, La Móra i Tamarit. El reconeixement valora, a escala internacional, la gestió ambiental, la seguretat, la informació i l’educació ambiental, els serveis i les instal·lacions. A més, s’exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. 

Platja de la Mora. Tarragona
PUBLICITAT

Tamarit compta des de l’any 2021 amb bandera blava. La Savinosa des del 2010. I les platges de La Móra i l’Arrabassada compten amb la distinció des de principis dels noranta. 

Els objectius de la concessió dels guardons Banderes Blaves és elevar el grau de consciència ciutadana i el grau d’intervenció de les autoritats sobre la qualitat de l’entorn de les platges. Aquest distintiu serveix també per promocionar, a través de la concessió de les Banderes Blaves d’Europa, un símbol europeu de reconeixement i emulació a aquelles platges que aconsegueixen aquests nivells de qualitat ambiental i busquen un equilibri entre la utilització dels recursos naturals i el respecte de l’entorn.

PUBLICITAT