9.000 esportistes participaran al torneig de futbol formatiu ‘Mare Nostrum Cup’ a Salou

Salou acollirà un any més el prestigiós torneig Mare Nostrum Cup Easter 2024. Considerat com el referent del futbol base a la Costa Daurada, aquest campionat esportiu – que celebrarà 1.200 partits en dos dies – arriba a la seva 22a edició, consolidant-se, així, com el més gran del sud d’Europa durant la setmana de Pasqua. Des del dijous 28 de març fins al diumenge 31, un total de 464 equips competeixen en aquesta competició, distribuïts en 10 categories masculines i 4 femenines.

PUBLICITAT

Organitzat per l’empresa Mare Nostrum Cup des de l’any 2000, el MNC experimenta un creixement constant, superant totes les expectatives amb els seus 464 equips participants, enguany, una xifra que reflecteix un augment de 70 equips respecte de l’edició anterior i un salt impressionant de 130 equips, des de l’any 2022.

L’alcalde de Salou ha felicitat la iniciativa i ha agraït el fet que es triï el municipi per acollir un esdeveniment d’aquesta envergadura, ja que té un impacte econòmic que pot superar els 9 MEUR. Pere Granados diu que aquest torneig s’integra, perfectament, en l’estratègia de turisme esportiu que pretén desestacionalitzar la temporada.

Cal remarcar que amb l’ampliació de les seus a 19 localitzacions diferents, el MNC 2024 ofereix als participants la possibilitat de gaudir del millor futbol base en 50 camps tarragonins. Així mateix, 10 mil persones, amb 40 mil pernoctacions enriqueixen Salou amb la seva presència. S’ocuparan vuit hotels i un ressort a la capital de la Costa Daurada.

El Complex Esportiu Futbol Salou acull el nucli principal de la competició, incloent-hi les finals i la cerimònia de cloenda del diumenge. A més, Riudoms es manté com a subseu del campionat, donant suport al futbol femení, gràcies a l’aposta de l’Ajuntament i del club local.

PUBLICITAT