Acció reivindicativa dels veïns i veïnes del Port

Els veïns i veïnes del barri del Port tornen a sortir al carrer de nou per tal de reivindicar l’ús social de l’edifici del carrer Santiyán que és de propietat municipal i està des de fa temps en desús i en situació de degradació.

PUBLICITAT

Per aquest motiu, membres del col·lectiu La Xarxa de la Marina i l’Associació de Veïns del Port han estat aquest dissabte empaperant les portes de l’edifici amb diaris i enganxant dues siluetes de persones fetes amb cartolina , que simbolitzen la vida i l’activitat que es reclama per aquest espai. Jaume López, portaveu de la Xarxa de la Marina, assegura que al barri fan falta espais com aquests que sigui d’ús dels veïns i veïnes.

Una de les opcions més demanades és construir un casal per a la gent gran del barri. responsables de l’Ajuntament de Tarragona han visitat l’edifici i s’han dut a terme tasques de neteja però, els veïns i veïnes asseguren que ja no s’ha fet cap més acció.

que destaca per la seva població envellida. El consistori de Tarragona va visitar l’edifici i va dur a terme tasques de neteja; tot i això, el veïnat reclama que no s’han fet més avenços.

PUBLICITAT