“2UT” tanca la tercera edició de la Música del Diable per Santa Tecla

“La Música del Diable”, el cicle de concerts al peu de l’aqüeducte de les Ferreres, ha tornat aquest estiu durant les festes de Sant Magí i Santa Tecla amb un total de tres actuacions. Es tracta de la tercera edició d’un cicle organitzat per l’empresa Limonium SL i l’Associació de Músics de Tarragona, amb el suport de l’ajuntament de Tarragona. Ofereix l’oportunitat d’escoltar músics de les comarques tarragonines en un entorn ben especial, on es conjuguen natura i patrimoni, i també en un moment del dia especial, el capvespre, quan la llum va caient sobre el Pont del Diable. Aquest any per Santa Tecla i com a tancament del cicle, comptem amb la proposta artística dels 2UT i que han publicat disc recentment. El concert és gratuït i aquest any no caldrà inscriure-s’hi prèviament.
– 25 de setembre. 19:00 h. 2UT (rock). L’entorn de l’aqüeducte s’estrena com a escenari per un concert de rock contundent. 2UT són un power trio tarragoní que al llarg dels darrers mesos han anat llençant en format single les cançons que formen el seu primer llarga durada.

PUBLICITAT

En cas de pluja, el concert es traslladarà a la Capsa de Música, seguiu les indicacions a les nostres xarxes. Menors de divuit (18 anys), obligatori acompanyats de pare mare o tutor legal durant tot l’esdeveniment a la Capsa de Música. Concerts amb aforaments limitats i a peu de pista amb mínimes taules i cadires als costats i sense servei de taula.

PUBLICITAT